PARTNERI    Srpski    English

IMT je lider u proizvodnji na Balkanu, pa je samim tim i najznačajniji partner TDT Commerce-a. Naša saradnja sa IMT-om je uspešna i dugogodišnja sa tendencijom produbljivanja iz godine u godinu. Saradnja se odvija kako po pitanju plasmana traktora na domaćem i inostranom tržištu, tako i po pitanju plasmana rezervnih delova.
Za sve detaljnije informacije u vezi proizvodnog programa IMT-a možete posetiti njihov zvanični web sajt na adresi www.imt.co.rs

IMR je uz IMT jedan od najvećih i najznačajnijih proizvođača na Balkanu, pa je samim tim i jedan od najznačajnijih partnera TDT Commerce-a. Naša saradnja sa IMR-om je uspešna i dugogodišnja sa tendencijom produbljivanja iz godine u godinu. Saradnja se odvija kako po pitanju plasmana traktora na domaćem i inostranom tržištu, tako i po pitanju plasmana rezervnih delova. Za sve detaljnije informacije u vezi proizvodnog programa IMR-a možete posetiti njihov zvanični web sajt na adresi www.imr-rakovica.com.

A.B.C. Groff je snabdevac visokokvalitetnih poljoprivrednih, industrijskih, komercijalnih masina i dodatne opreme u Sjedinjenim Americkim Drzavama. ABC stalno siri linije snabdevanja i usluge za opremanje gazdinstava. ABC nudi mnogo vise podrske od bilo kog drugog prodavca slicnih proizvoda. Pored TDT Commerca, ABC Groff saradjuje sa svetskim liderima poput New Holland-a, Kuhn-a, Hardi-ja i ostalih. Za vise informacija posetite www.abcgroff.com.

TAFE je jedan od najznačajnijih partnera TDT Commerce-a. Radi se o indijskom proizvođaču, koji se poslednjih godina dokazao svojim kvalitetom i ravnopravno konkuriše sa svojim proizvodima na probirljivom svetskom tržištu. Naša saradnja sa TAFE-om je uspešna sa tendencijom produbljivanja iz godine u godinu. Za sve detaljnije informacije posetite www.tafe.com.

COBEST je akcionarsko drustvo iz Mladenovca, najstarija je fabrika ove vrste proizvoda na Balkanu, a osnovana je uz učešće kapitala iz Nemačke (firma Burgman) 1935. godine u Beogradu...

www.cobest.co.rs

AMA je jedan od najznačajnijih inostranih partnera TDT Commerce-a. Radi se o renomiranom italijanskom proizvođaču poljoprivredne mehanizacije i mašina i alata za rad u bašti. Naša saradnja sa AMA-om je uspešna sa tendencijom produbljivanja iz godine u godinu. Za sve detaljnije informacije u vezi proizvodnog programa AMA-e možete konsultovati njihov zvanični web sajt na adresi www.ama.it.

Preduzece SE-KRA je porodicno preduzece osnovano 1992. godine, a sa pravim radom započinje 1993. godine kao trgovina rezervnih delova traktora IMT, TORPEDO, MASSEY FERGUSON itd...

www.se-kra.hr

FAD je akcionarsko društvo specijalizovano za projektovanje, proizvodnju, ispitivanje i prodaju delova za upravljanje i oslanjanje (vešanje) za sve vrste motornih vozila.

Proizvodni program čine spone, zglobovi, oscilujuća ramena, vođice mosta...

www.fad.co.rs

 
 

Copyright TDT Commerce 2009